Soep
- Breng een pan met het water, kippenbouillonblokje en kokosmelk aan de kook.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve ringetjes.
- Kneus het citroengras.
- Snijd de paddenstoelen in repen. Snijd de paksoi in repen en houd het groen apart. Snijd de kipfilets in dunne repen.
- Voeg de peper, citroengras, champignons, het wit van de paksoi en de kipfilet reepjes toe aan de bouillon. Kook circa 15 minuten.
- Breek de mihoen in kleinere stukken. Kook de mihoen volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Snijd de bosuitjes in ringen.
- Voeg de laatste minuut de bosuitjes, taugé en het groen van de paksoi toe aan de soep.
- Haal het citroengras uit de soep.
- Breng de soep op smaak met een scheutje sojasaus.
- Pluk en hak de koriander en roer de koriander door de soep.
Serveren
- Verdeel de mihoen over de kommen, schenk de soep erbij en garneer met de koriander.
1 reactie