Week de gelatine in koud water. Breng het water aan de kook. Pel de tamarindepeulen. Voeg ze met de suiker toe aan het kokende water en kook ze in circa 20 minuten gaar. Schenk door een zeef en druk met de bolle kant van een lepel de pitten los. Schraap tussendoor met een lepel het vruchtvlees van de bolle kant van de zeef af en voeg dit toe aan het sap. Knijp de gelatine uit en roer met een garde door het sap. Schenk de pudding in de vormen en laat afkoelen. Zet de vormpjes circa 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Pinda li
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng met een garde de koffiemelk met het water, de pindakaas en de vanillemerg. Schenk de li in de plastic bekertjes en zet minimaal een nacht in de vriezer.
Serveren
Laat de pudding voor het serveren in circa een uur op kamertemperatuur komen. Rasp de chocolade over de pinda li en serveer naast de pudding.
0 reacties