De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tagliata di manzo

Niet zo bekend maar o-zo lekker. Dit simpele gerecht is perfect voor een zomerse dag. 

15 min voorbereidingstijd
10 min wachttijd
Tagliata di manzo

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Italiaanse gerechten zijn zo lekker! Minimale ingrediënten maar allemaal van superkwaliteit. Zo zet je een gerecht als deze tagliate di manzo met gemakt op tafel."

Bereidingswijze

Tagliata di manzo

  1. Laat de diamanthaas op kamertemperatuur komen. Breng het vlees op smaak met peper en zout.

  2. Verhit een koekenpan met olijfolie en voeg wanneer deze goed heet de diamanthaas toe. Bak 2-2,5 minuten per kant.

  3. Zet het vuur uit en pak het vlees in met aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten. 

  4. Halveer de tomaten. Verdeel de rucola over een bord samen met de olijfolie en het sap van de citroen. 

  5. Snijd de diamanthaas in dunne plakken en verdeel over de salade. 

  6. Garneer de tagliata di manzo met extra peper, grof zeezout en de balsamico crema. 

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker