Rijst
- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Spicy & sweet bean pot
- Pel en snipper de uien.
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
- Snijd de worsten in gelijke stukken.
- Verwarm boter in een diepe pan en fruit de uien en de peper circa 2 minuten. Voeg de worsten toe en bak in circa 5 minuten rondom goudbruin. Voeg de tomatenpuree toe aan de pan met worsten en bak mee.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Schil en snijd de ananas in blokjes.
- Giet de kidneybonen en de zwarte bonen af en spoel ze schoon.
- Voeg de tomaten, ananas, kidneybonen, zwarte bonen, tomatenblokjes, rozemarijn en de worcestersaus toe en breng het geheel aan de kook. Laat circa 10 minuten koken. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de rijst en de spicy & sweet bean pot over borden.
0 reacties