De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

swedish chef cupcake

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de rode ui. Hak de dille fijn. Meng met een garde volkorenmeel, bakpoeder en een snufje zout en peper erdoor. Mix in een andere kom de eieren met de dille, karnemelk, de zonnebloemolie en de ui.

35 min (voor)bereidingstijd
Swedish Chef cupcake

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cupcake
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en snipper de rode ui. Hak de dille fijn. Meng met een garde volkorenmeel, bakpoeder en een snufje zout en peper erdoor. Mix in een andere kom de eieren met de dille, karnemelk, de zonnebloemolie en de ui. Roer beide mengsels door elkaar. Zet de cupcakevormpjes in de cupcaketray en vul ze voor drie vierde met het beslag.
Bak de cupcakes in de oven in circa 25 minuten gaar.

Saus
Pel en snipper de rode ui. Hak de dille fijn. Snijd de augurken in blokjes. Meng de ui, dille en augurken door de crème fraîche en breng op smaak met peper.

Beleg de cupcakes met de zalm, een schepje saus, een cocktailgarnaal en dille. Bestrooi met peper.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker