Krieltjes
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Voeg de krieltjes toe en kook in circa 8 minuten beetgaar.
- Giet de krieltjes af.
Stoofschotel rund en courgette
- Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de uien en knoflook circa 3 minuten.
- Snijd de biefstuk in blokjes.
- Voeg de biefstuk, kaneelpoeder, paprikapoeder en korianderpoeder toe aan de pan met ui en bak circa 2 minuten tot het vlees rondom bruin is.
- Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes toe. Roer goed door.
- Voeg het bouillonblokje en een beetje water toe, zodat het vlees net onder staat.
- Breng aan de kook en laat het geheel circa 15 minuten op laag vuur koken.
- Snijd de courgettes in vieren en vervolgens in repen.
- Voeg de courgette toe en laat circa 4 minuten koken.
- Pluk en hak de koriander. Garneer het gerecht met koriander.
Serveer de stoofschotel met de krieltjes.
0 reacties