De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stokbrood met ricotta, peer en parmaham

Op zoek naar een bijzondere lunch? Probeer eens dit stokbrood met ricotta, peer en parmaham. Zeker de moeite waard.

10 min voorbereidingstijd
Stokbrood ricotta op een bord

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Bijzondere combinaties zijn vaak het allerlekkerst. Dit frisse en verrassende recept supermakkelijk om thuis na te maken. Probeer gauw mijn recept."

Bereidingswijze

Stokbrood met ricotta, gegrilde peer en parmaham

  1. Verhit een grillplaat of grillpan op hoog vuur.

  2. Snijd het stokbrood het stokbrood open en daarna in vier stukken. Besmeer het brood met wat olijfolie.

  3. Halveer de peren en snijd in dunne plakjes.

  4. Grill het brood en de plakjes peer tot ze mooie donkere grillstrepen hebben.

  5. Roer de ricotta los in een bakje en breng op smaak met de citroenrasp, peper en zout.

  6. Besmeer het gegrilde brood met de ricotta. Verdeel dan de parmaham en de plakjes gegrilde peer. Maak af met nog wat citroenrasp.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker