De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Stokbrood met ricotta, peer en parmaham

Op zoek naar een bijzondere lunch? Probeer eens dit stokbrood met ricotta, peer en parmaham. Zeker de moeite waard.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Stokbrood ricotta op een bord

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Bijzondere combinaties zijn vaak het allerlekkerst. Dit frisse en verrassende recept supermakkelijk om thuis na te maken. Probeer gauw mijn recept."

Bereidingswijze

Stokbrood met ricotta, gegrilde peer en parmaham

  1. Verhit een grillplaat of grillpan op hoog vuur.

  2. Snijd het stokbrood het stokbrood open en daarna in vier stukken. Besmeer het brood met wat olijfolie.

  3. Halveer de peren en snijd in dunne plakjes.

  4. Grill het brood en de plakjes peer tot ze mooie donkere grillstrepen hebben.

  5. Roer de ricotta los in een bakje en breng op smaak met de citroenrasp, peper en zout.

  6. Besmeer het gegrilde brood met de ricotta. Verdeel dan de parmaham en de plakjes gegrilde peer. Maak af met nog wat citroenrasp.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.