Dit gerecht maakte René in aflevering 1 van The Chefs' Line Nederland.
Snij de sjalotjes en cornichons fijn. Laat de zilveruitjes en kappertjes uitlekken.
Meng 4 eidooiers met mosterd en azijn in de staafmixer en voeg druppelsgewijs olie toe voor een mooie gebonden mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
Kook peterselie in licht gezouten water, spoel het koud af en meng in blender met crème fraîche en mayonaise tot een frisse crème.
Meng voor de marinade 2 eidoooiers met 2 el mayonaise, 2 el ketchup, 2 elmosterd en een beetje worcestersaus en tabasco naar smaak. Meng een paar lepels mayonaise met truffeltapenade voor de truffelmayonaise.
Snij het vlees in kleine stukjes en breng op smaak met de marinade, voeg zout en peper naar smaak toe en zet op ijs. Doe het vlees in een steekring en serveer het op een bord met wat mosterd, truffelmayonaise, garnituur naar smaak en geroosterd brood.
0 reacties