Spitskool uit de wok met rundvlees

34
Gemiddeld
Spitskool uit de wok met rundvlees

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Laat het vlees op kamertemperatuur komen.

Meergranenrijst

Kook de meergranenrijst volgende de bereidingswijze op de verpakking.

Spitskool uit de wok

Rooster de cashewnoten en de gemalen kokos circa 4 minuten in een droge pan. Halveer de spitskool, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de spitskool in circa 4 minuten gaar. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Roer de paprika en de bosuitjes door de spitskool en bak het geheel in circa 4 minuten gaar. Roer de geroosterde cashewnoten en de geroosterde kokos door de spitskool en breng op smaak met de sojasaus en een beetje versgemalen peper.

Rundvlees

Snijd het vlees in dunne repen en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin en gaar.

Serveren

Verdeel de spitskool uit de wok over borden. Verdeel de reepjes rundvlees erover.

Ingredienten

4
Personen

Spitskool uit de wok met rundvlees

  • 400 g rosbieflapjes
  • 300 g meergranenrijst
  • 150 g cashewnoten
  • 55 g gemalen kokos
  • 1 spitskool
  • rijstolie
  • 1 rode paprika
  • 1 bos bosuitjes
  • 3 el sojasaus
Spitskool uit de wok met rundvlees
Geef je waardering
34