De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spinazie met rösti en omeletreepjes

Een heerlijke rösti-pannenkoek met spinazie, kaas en ei!

30 MIN
Spinazie met rösti en omeletreepjes

Een recept van

Evert te Pas

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Rösti

Schil en rasp de aardappels. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheut olie in een koekenpan, voeg de geraspte aardappels toe (als een soort grote pannenkoek), druk goed aan en bak circa 5 minuten op laag vuur. Voeg een klontje boter toe en draai de rösti om. Bak nog circa 3 minuten. Leg de rösti op een bord, snijd in vieren en dek af met aluminiumfolie om warm te houden.

Omeletreepjes

Kluts de eieren en de melk, voeg de pijnboompitten toe en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de omelet om en om in  circa 3 minuten op matig vuur. Rol de omelet op en snijd in reepjes.

Spinazie

Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kaas in kleine blokjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de sjalot, knoflook en spinazie circa 4minuten. Voeg de blokjes kaas toe en zet het vuur uit. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

Leg de rösti op een bord. Serveer de spinazie erbij en garneer met omeletreepjes.  

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker