Rösti
Schil en rasp de aardappels. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheut olie in een koekenpan, voeg de geraspte aardappels toe (als een soort grote pannenkoek), druk goed aan en bak circa 5 minuten op laag vuur. Voeg een klontje boter toe en draai de rösti om. Bak nog circa 3 minuten. Leg de rösti op een bord, snijd in vieren en dek af met aluminiumfolie om warm te houden.
Omeletreepjes
Kluts de eieren en de melk, voeg de pijnboompitten toe en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de omelet om en om in circa 3 minuten op matig vuur. Rol de omelet op en snijd in reepjes.
Spinazie
Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kaas in kleine blokjes. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de sjalot, knoflook en spinazie circa 4minuten. Voeg de blokjes kaas toe en zet het vuur uit. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
Leg de rösti op een bord. Serveer de spinazie erbij en garneer met omeletreepjes.
Meld je aan en praat mee