De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Spicy Barbecocktail

Alcoholvrije cocktails zijn helemaal van deze tijd. Hoe lekker is deze versie met mango!

15 MIN
Spicy Barbecocktail
Corria Houthuizen

Bereidingswijze

Pers de limoen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de ovalen pit. Maak er met behulp van de sapcentrifuge sap van. Snijd de rode peper in ringetjes. Halveer de passievruchten, lepel het vruchtvlees eruit in druk deze boven een zeef uit. Bewaar het sap.

Schep wat ijsschilfers in de blender en voeg het mangosap, limoensap, een paar rode peperringetjes en het passievruchtensap toe. Druppel er de tabasco bij en mix het geheel tot een drankje. Schenk het gemixte drankje door een zeef in glazen en garneer het glas met een ringetje rode peper. 

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker