Koken van de spaghetti:
- Kook de spaghetti gaar in een pan met water en zout volgens de gebruiksaanwijzing.
Bereiden van de groente:
- Was de courgette en schaaf met een kaasschaaf in de lengte in dunne plakken. Leg de plakken op elkaar en snijd de plakken in de lengte in dunne repen
- Pel en hak de knoflook.
- Snijd de tomaten in vieren en snijd in blokjes.
- Pluk de blaadjes van de basilicum en snijd deze in dunne repen.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Fruit de knoflook aan.
- Voeg de tomatenblokjes toe en stoof in circa 5 minuten zacht.
- Voeg de courgettesliertjes en verse basilicum toe. Stoof circa 1 minuut mee.
De spaghetti met courgette en tomaat:
- Verhit een koekenpan en rooster hierin de pijnboompitjes lichtbruin.
- Voeg de pijnboompitten toe aan de pasta.
- Giet de spaghetti af en schep terug in de pan met een beetje van het kookvocht.
- Voeg het mengsel van courgette en tomaat toe en roer alles goed door.
- Roer de roomkaas erdoor en laat smelten
- Garneer met Serranoham en geraspte kaas
0 reacties