De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Snijbonen met Parmaham

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snijbonen met Parmaham

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook. Rang de snijbonen en snijd ze in schuine stukjes. Kook de snijbonen beetgaar en giet ze af. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de Parmaham in reepjes. Verhit olie in een pan en bak de krieltjes circa 5 minuten. Voeg de snijbonen en ui toe en roer de pistachenootjes en Parmaham erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.