Breng een pan met water en zout aan de kook. Rang de snijbonen en snijd ze in schuine stukjes. Kook de snijbonen beetgaar en giet ze af. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de Parmaham in reepjes. Verhit olie in een pan en bak de krieltjes circa 5 minuten. Voeg de snijbonen en ui toe en roer de pistachenootjes en Parmaham erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
snijbonen met parmaham
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties