De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snijbonen met parmaham

15 min kooktijd
Snijbonen met Parmaham

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook. Rang de snijbonen en snijd ze in schuine stukjes. Kook de snijbonen beetgaar en giet ze af. Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de Parmaham in reepjes. Verhit olie in een pan en bak de krieltjes circa 5 minuten. Voeg de snijbonen en ui toe en roer de pistachenootjes en Parmaham erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker