De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Snelle geitenkaaspizza

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Snelle geitenkaaspizza

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Pel en snijd de knoflook. Pel en snipper de sjalot.
  • Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en fruit de sjalot circa 2 minuten.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Schep de paprika en de knoflook in de koekenpan en verwarm circa 5 minuten.
  • Pluk en scheur de basilicum. Snijd de steeltjes van de basilicum fijn en voeg ze toe aan de paprika. Bewaar de rest voor de garnering.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pel en snijd de rode ui in ringen.
  • Verkruimel de geitenkaas.
  • Neem de koekenpan van het vuur en giet de tomatensaus in het bakje van de staafmixer. Voeg een scheutje olie toe en pureer de tomatensaus glad met de staafmixer.
  • Snijd de focaccia’s in de lengte door midden en leg de helften op een met bakpapier beklede bakplaat.Verdeel de tomatensaus over de focaccia’s. Verdeel de uien en de geitenkaas over de focaccia’s en breng op smaak met een beetje versgemalen peper.Verwarm de pizza’s circa 6 minuten in de oven. 

Serveren

  • Verdeel de rucola en basilicum over de pizza’s.
  • Druppel een scheutje olijfolie extra vierge over de pizza’s.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.