De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Smörrebröd met haringsalade

Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn. Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Smörrebröd met haringsalade

Bereidingswijze

Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn. Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet de haringsalade minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.

Besmeer het roggebrood met de haringsalade. Garneer eventueel met extra dille en kappertjes.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.