De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

smörrebröd met haringsalade

Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn. Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

10 min kooktijd
Smörrebröd met haringsalade

Een recept van

Bereidingswijze

Snijd de haringen in blokjes en hak de dille en kappertjes fijn. Meng dit alles in een kom met de zure room, de mayonaise en de Franse mosterd. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Zet de haringsalade minimaal 30 minuten in de koelkast om te marineren.

Besmeer het roggebrood met de haringsalade. Garneer eventueel met extra dille en kappertjes.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker