Sinaasappeltiramisu

17
Gemiddeld

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Snijd de schil van 3 sinaasappels en snijd de partjes uit de sinaasappels. Knijp het vocht uit het overgebleven deel van de sinaasappels en vang het op in een schaaltje. Meng het met de likeur. Klop de slagroom lobbig en spatel het door de mascarpone. Bedek de bodem van glazen of een schaal met lange vingers en besprenkel ze met sinaasappelsap. Rasp de sinaasappel erboven. Verdeel er een laag van het mascarponemengsel en de helft van de sinaasappelpartjes over. Herhaal dit nog een keer en eindig met een laag mascarpone. Bestrooi met cacaopoeder.

Ingredienten

4
Personen

Sinaasappeltiramisu

  • 4 sinaasappels
  • 100 ml sinaasappellikeur
  • 150 ml slagroom
  • 250 ml mascarpone
  • 1 pak lange vingers
  • cacaopoeder
Geef je waardering
17