De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Simpele viscurry

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Simpele viscurry

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Simpele viscurry

  • Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
  • Pluk de koriander en snijd de stelen fijn.
  • Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en bak de ui, paprika’s, knoflook, rode peper en kurkuma circa 2 minuten.
  • Schenk de kokosmelk en het water erbij, voeg het bouillonblokje en de korianderstelen toe en breng het geheel aan de kook. Laat circa 5 minuten koken.
  • Snijd de vis in grove stukken en voeg de vis toe aan de pan. Kook circa 5 minuten mee.
  • Breng de curry op smaak met rasp van de citroenschil en een beetje zout en versgemalen peper.
  • Snijd de geraspte citroen in vieren.

Serveren
Verdeel de rijst en de curry over borden. Strooi de blaadjes koriander erover en serveer met een partje citroen. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.