- Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Simpele viscurry
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes.
- Pluk de koriander en snijd de stelen fijn.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de ui, paprika’s, knoflook, rode peper en kurkuma circa 2 minuten.
- Schenk de kokosmelk en het water erbij, voeg het bouillonblokje en de korianderstelen toe en breng het geheel aan de kook. Laat circa 5 minuten koken.
- Snijd de vis in grove stukken en voeg de vis toe aan de pan. Kook circa 5 minuten mee.
- Breng de curry op smaak met rasp van de citroenschil en een beetje zout en versgemalen peper.
- Snijd de geraspte citroen in vieren.
Serveren
Verdeel de rijst en de curry
over borden. Strooi de blaadjes koriander erover en serveer met een partje
citroen.
0 reacties