De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

seafood platter

Stoom de kreeft op 100 °C voor circa 15 minuten. Laat de mosselen circa 10 minuten stomen op 85 °C. Plaats na 4 minuten de bak met gamba’s bij de mosselen en laat deze 6 minuten mee stomen. Open ondertussen de oesters met een oestermes en snij de oester los van de schelp.

30 min kooktijd
Seafood Platter

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Stoom de kreeft op 100 °C voor circa 15 minuten. Laat de mosselen circa 10 minuten stomen op 85 °C. Plaats na 4 minuten de bak met gamba’s bij de mosselen en laat deze 6 minuten mee stomen. Open ondertussen de oesters met een oestermes en snij de oester los van de schelp. Vul een grote schaal met crushed ice en leg de verschillende vissoorten op het ijs. Plaats in het midden van de schaal de saus. Meng alle ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.

Dit recept komt uit de aflevering over Las Vegas van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker