De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Scaloppine al limone

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Scaloppine al limone

Bereidingswijze

Bereiding
Bestrooi het vlees met een beetje zout en versgemalen peper en wentel het door de bloem. Verhit een scheut olie in een pan en bak het vlees rondom goudbruin. Haal het uit de pan en leg het vlees op een bakplaat. Maak de pan schoon en smelt de boter erin. Voeg het vlees toe en wentel het vlees door de boter. Schenk de wijn erbij en laat tot de helft inkoken. Knijp een halve citroen uit over het vlees en rasp er citroenschil over. Snijd de resterende halve citroen in plakjes. Pluk en hak de peterselie fijn.

Caprese
Snijd de tomaten en mozzarella in plakjes en pluk de basilicum. Rasp de Parmezaanse kaas. Maak torentjes van tomaat, mozzarella, basilicum, tomaat, mozzarella, basilicum, tomaat en basilicum, bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper en spray er olijfolie extra vergine over. Bestrooi met Parmezaanse kaas en steek er een prikker in.

Serveren
Leg een toef rucola op bord en leg er plakjes citroen op. Zet er een torentje caprese bij en druppel daar balsamicosiroop over. Bestrooi met de resterende peterselie.

Giovanni Caminita is trotse eigenaar van zijn restaurant Trattoria Casa Caminita. In Casa Caminita ontvangt Giovanni bekende vrienden zoals Irene Moors, Marco Borsato, Humberto Tan, Angela Groothuizen en Robert ten Brink in zijn eigen restaurant. Samen halen zij herinneringen op, maken ze muziek en bereiden ze een heerlijk Italiaans gerecht voor alle gasten in het restaurant.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Nu al een paar keer gemaakt in korte tijd. Zo lekker
Maria van der Meer
26-10-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.