De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salmorejo (Spaanse soep)

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salmorejo (Spaanse soep)

Bereidingswijze

Kook de eieren in een pan met water in circa 8 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken onder koud water en pel de eieren. Hak de eieren fijn.

Snijd het brood in blokjes en week het brood in een beetje water. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Knijp het brood uit. Pureer het brood, tomaten, knoflook, azijn en olijfolie met een staafmixer. Voeg eventueel wat water toe als de soep te dik is.

Snijd de serranoham in stukjes. Bestrooi de soep met de serranoham en de eieren en besprenkel met olijfolie.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.