Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Walnootdressing

  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 el honing
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 el walnootolie
  • 4 el olijfolie
  • 50 g walnoten

Salade

  • rucola
  • evt bieslook

Bereidingswijze

Totale tijd: 5 minuten

Meng de azijn, mosterd en honing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Roer met een garde de walnoot- en olijfolie erdoor. Hak de walnoten en roer ze door de dressing.

Serveertip
Lekker bij slasoorten met een (lichte) nootachtige smaak, zoals rucola, eikenbladsla en veldsla. Was, droog en scheur de slablaadjes, meng evt. met gesneden bieslook en sprenkel de dressing erover.

Geef je waardering

58
Salade met walnootdressing