De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade met walnootdressing

Meng de azijn, mosterd en honing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Roer met een garde de walnoot- en olijfolie erdoor. Hak de walnoten en roer ze door de dressing.

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Salade met walnootdressing

Bereidingswijze

Meng de azijn, mosterd en honing door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Roer met een garde de walnoot- en olijfolie erdoor. Hak de walnoten en roer ze door de dressing.

Serveertip
Lekker bij slasoorten met een (lichte) nootachtige smaak, zoals rucola, eikenbladsla en veldsla. Was, droog en scheur de slablaadjes, meng evt. met gesneden bieslook en sprenkel de dressing erover.

Rudolph van Veen gaat terug naar de basis van het koken en geeft voorlichting over Nederlandse producten. In elke aflevering staat ƩƩn groente of product centraal. Rudolph bezoekt de kwekerij zodat men kan zien waar ingrediĆ«nten vandaan komen en hoe hoog de kwaliteit van deze Nederlandse producten is. Samen met Rob Baan ontdekt hij de verhalen achter de heerlijkste Nederlandse groente, maar ook bezoekt hij bijvoorbeeld bedrijven waar Nederlandse kazen gemaakt worden en boerderijen met scharrelvlees. Vervolgens worden er heerlijke recepten bereid met deze producten, waarbij voldoende uitleg wordt gegeven over de verschillende ingrediĆ«nten en kooktechnieken.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.