Bieslookflensjes
Snijd de bieslook fijn. Meng de bloem beetje bij beetje door de melk en roer de eieren, olie, bieslook en zout erdoor. Verhit op hoog vuur een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep er met een sauslepel beslag in zodat de bodem met een dun laagje bedekt is en draai het vuur laag. Laat het beslag stollen zonder dat het kleurt en draai het flensje om. Bak het flensje nog 1 minuut zonder te kleuren en haal het flensje uit de pan. Herhaal dit tot het beslag op is en laat de flensjes afkoelen.
Vulling
Meng de garnalen en Hüttenkäse en breng op smaak met zout en peper. Was de radijsjes en snijd ze in partjes. Snijd de helft van de komkommer in reepjes en de rest in plakjes. Schil en snijd de appel in reepjes. Beleg de flensjes voor tweederde met slablaadjes, een kwart van de garnalensalade, radijsjes, appel, komkommer, koriander en een halve eetlepel pinda’s. Bestrijk het uiteinde met chilisaus. Rol het flensje stevig op en maak de overige rolletjes. Snijd de rolletjes in 4 stukken en zet ze op een bord. Garneer de borden met reepjes appel en plakjes komkommer. Steek wat sla en koriander in de rolletjes. Schenk er chilisaus omheen en garneer met blaadjes koriander en de overgebleven pinda’s.
Snijd de bieslook fijn. Meng de bloem beetje bij beetje door de melk en roer de eieren, olie, bieslook en zout erdoor. Verhit op hoog vuur een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep er met een sauslepel beslag in zodat de bodem met een dun laagje bedekt is en draai het vuur laag.
0 reacties