Cupcakes
Meng de droge en natte ingrediënten eerst apart en roer deze vervolgens door elkaar. Roer de hele frambozen als laatst door het beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes in een cupcaketray en bak deze 25 minuten op 180 °C.
Citroen-crèmeux
Week de gelatine in ruim koud water. Meng het citroensap, de suiker en het ei in een kleine pan en verwarm al roerend tot 85 °C. Haal de pan van het vuur en knijp de gelatine uit en voeg toe. Roer in kleine gedeeltes de boter door het citroenmengsel tot alles is opgenomen. Laat volledig afkoelen in de koelkast.
Marshmallow fluff
Breng het water met 200 g suiker aan de kook en kook in minimaal 2 minuten tot een dikke siroop (of tot het 120 °C is). Klop het eiwit met de rest van de suiker luchtig en giet de hete siroop al kloppend op de hoogste stand in een dunne straal op het eiwitschuim. Blijf daarna kloppen op de middelste stand tot het eiwitschuim lauwwarm is.
Samenstellen van de cupcakes
Spuit op elke cupcake eerst een bolletje citroen-cremeux. Vul een spuitzak met een glad spuitmondje met de marshmallow fluff en spuit deze spiraalvormig over de citroen-cremeux op de cupcake. Rooster de marshmallow fluff met een gasbrander en decoreer elke cupcake met een verse framboos.
ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT RUDOLPH'S EERSTE HULP BIJ BAK-ONGELUKKEN
Meld je aan en praat mee