De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Salade warme geitenkaas

Een heerlijke Maltese geitenkaassalade met olijven, pijnboompitten met honing en tijm. 

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
salade geitenkaas

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Zin in een lichte maaltijd? Probeer dit recept voor warme geitenkaassalade."

Bereidingswijze

Warme geitenkaassalade

  1. Snijd de tomaten en komkommer in stukjes en de olijven in ringetjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.

  2. Klop een dressing van het citroensap, de mosterd en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Meng de sla, tomaten, komkommer en olijven met de dressing. 

  3. Leg de geitenkaas op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met tijmblaadjes en besprenkel met honing. Laat ze mooi lichtbruin gratineren onder de grill.

  4. Verdeel de salade over de borden, leg de geitenkaas erop en bestrooi met pijnboompitten.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.