De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Couscoussalade met geitenkaas, peultjes en gemarineerde tomaten

15 MIN
Couscoussalade met geitenkaas, peultjes en gemarineerde tomaten
Bianca Janssen

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook, schenk over de couscous en laat circa 5 minuten wellen. Snijd de peultjes in ragfijne reepjes en kook ze beetgaar. Schil en rasp de gember. Roer de couscous door met een vork en meng met de peultjes, gember, stukjes geitenkaas en de tomaten en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of oven. Snijd ze open en vul ze met de salade. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de koriander. Meng de knoflook en koriander door de yoghurt en serveer bij de broodjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker