De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Couscoussalade met geitenkaas, peultjes en gemarineerde tomaten

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Couscoussalade met geitenkaas, peultjes en gemarineerde tomaten

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook, schenk over de couscous en laat circa 5 minuten wellen. Snijd de peultjes in ragfijne reepjes en kook ze beetgaar. Schil en rasp de gember. Roer de couscous door met een vork en meng met de peultjes, gember, stukjes geitenkaas en de tomaten en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of oven. Snijd ze open en vul ze met de salade. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de koriander. Meng de knoflook en koriander door de yoghurt en serveer bij de broodjes.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.