Breng de bouillon aan de kook, schenk over de couscous en laat circa 5 minuten wellen. Snijd de peultjes in ragfijne reepjes en kook ze beetgaar. Schil en rasp de gember. Roer de couscous door met een vork en meng met de peultjes, gember, stukjes geitenkaas en de tomaten en breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of oven. Snijd ze open en vul ze met de salade. Pel en snijd de knoflook fijn. Hak de koriander. Meng de knoflook en koriander door de yoghurt en serveer bij de broodjes.
Couscoussalade met geitenkaas, peultjes en gemarineerde tomaten
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept⦠Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties