De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

sajur lodeh (groente in kokosmelk)

35 min kooktijd
Sajur lodeh (groente in kokosmelk)

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Scheur de kool in repen en snijd de loas in plakken. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Schil en snijd de wortels in schuine stukjes. Rang en halveer de sperziebonen. Verhit een de scheut olie in een pan en fruit de ui, knoflook, salamblad, trassi en laos. Voeg de kool en paprika toe en blus af met de kokosmelk en bouillon. Breng aan de kook en voeg de sperziebonen, wortels en bamboescheuten toe en kook tot de groente gaar zijn. Breng op smaak met zout.

Serveer de sajur lodeh met rijst en kroepoek.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker