Verwarm
de oven voor op 160 °C.
Verhit
een scheut olie in een braadpan. Bestrooi de rosbief met zout en versgemalen
peper en bak de rosbief rondom bruin. Steek een kernthermometer in de rosbief
en gaar het vlees in de oven tot de kerntemperatuur 48 °C is. Dit duurt 30-40 minuten.
Haal het vlees uit de oven en uit de pan en laat afgedekt met aluminiumfolie
circa 10 minuten rusten.
Verhit
een scheut olie in een pan. Snijd voor de croutons het brood in blokjes en bak
in circa 5 minuten goudbruin en krokant. Pel en snijd de knoflook fijn. Roer de
helft van de knoflook door het brood en bak circa 2 minuten mee.
Snijd
voor de wasabimayonaise de ansjovisfilets heel fijn en meng ze met de
resterende knoflook, eidooier, azijn, wasabi en versgemalen peper. Roer met een
garde druppelsgewijs de olie erdoor.
Pluk
de Romeinse sla en meng de wasabimayonaise en de croutons erdoor. Snijd De
rosbief in dunne plakken. Verdeel de salade over borden en schik de rosbief
ertussen. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
rosbiefsalade met iers rundvlees
15 MIN
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee