Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de melk met de paprijst, vanillemerg, vanillestokje en de kardemom aan de kook en kook de rijst in circa 12 minuten gaar. Roer regelmatig goed door om aanbranden te voorkomen. Verwijder het vanillestokje. Schil het citrusfruit en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Pluk en snijd de basilicum fijn. Hak de pecannoten. Meng het citrusfruit met de basilicum en de noten. Verdeel de rijst over schaaltjes en schep het citrusfruit erop.
Romige rijst met citruscompote
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties