De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Romige rijst met citruscompote

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Romige rijst met citruscompote

Bereidingswijze

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng de melk met de paprijst, vanillemerg, vanillestokje en de kardemom aan de kook en kook de rijst in circa 12 minuten gaar. Roer regelmatig goed door om aanbranden te voorkomen. Verwijder het vanillestokje. Schil het citrusfruit en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Pluk en snijd de basilicum fijn. Hak de pecannoten. Meng het citrusfruit met de basilicum en de noten. Verdeel de rijst over schaaltjes en schep het citrusfruit erop.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.