De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

romig limoncello-kwarkijs

Zelf ijs maken is populair! Niet zo gek want dan kun je precies de smaken maken die jij het lekkerst vindt. Bijvoorbeeld deze heerlijke romig limoncello-kwarkijs.

15 min voorbereidingstijd
120 min (voor)bereidingstijd
Boretti limoncello-ijs

Een recept van

Zelf ijs maken is populair! Niet zo gek want dan kun je precies de smaken maken die jij het lekkerst vindt. Bijvoorbeeld deze heerlijke romig limoncello-kwarkijs. Met de handige ijsmachine van Boretti kun je binnen een uur eigengemaakte ijs al opeten.

Bereidingswijze

  1. Klop eerst de slagroom lobbig met de basterdsuiker.
  2. Voeg de kwark toe en meng het goed door elkaar.
  3. Pers een halve citroen en rasp twee citroenen en voeg toe aan het mengsel.
  4. Voeg dan twee flinke scheuten limoncello toe.
  5. Zet dit even een uurtje in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  6. Haal na een uur uit de koelkast en giet het mengsel in de ijsmachine.
  7. Laat het dan een klein uurtje draaien inde Boretti ijsmachine en na een uur heb je overheerlijk Limoncello-ijs!

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker