Rijstvellen met gerookte zalm en spinaziesalade

16
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
  • Leg de rijstvellen op het aanrecht en smeer ze in met koud water.
  • Halveer de groene peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn.
  • Rasp de wortel.
  • Rasp de sinaasappel en meng de rasp met de peper, wortel en spinazie.
  • Breng op smaak met een beetje zout en een scheutje olijfolie.
  • Leg de salade in het midden van het rijstvellen en beleg met de gerookte zalm.
  • Rol de rijstvellen op en serveer eventueel met chilisaus.

 

Ingredienten

4
Personen

Rijstvellen met gerookte zalm en spinaziesalade

  • 4 grote rijstvellen
  • 1 groene peper
  • 1 winterwortel
  • 1 sinaasappel
  • 150 g spinazie
  • olijfolie extra vierge
  • 300 g gerookte zalm

Extra nodig

  • grove rasp
Geef je waardering
16