De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

red velvet brownies

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bedek de bakvorm met bakpapier en vet de vorm lichtjes in. Smelt de chocolade au bain-marie. Verwijder de schil van de bieten en pureer de bieten.

120 MIN
Red velvet brownies

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bedek de bakvorm met bakpapier en vet de vorm lichtjes in. Smelt de chocolade au bain-marie. Verwijder de schil van de bieten en pureer de bieten. Voeg het vanille-extract toe en meng door elkaar. Klop de eieren met het zout, voeg beetje bij beetje de suiker toe en klop tot het lichtgeel van kleur, schuimig en dik is. Voeg de bietenpuree en gesmolten chocolade toe en roer voorzichtig door. Meng de bloem met gemalen amandelen, cacaopoeder en bakpoeder en meng dat met de natte ingrediënten. Giet het beslag in de bakvorm en bak circa 35 minuten. Laat circa 30 minuten in de vorm afkoelen. Haal de brownie uit de vorm, zeef er een beetje cacaopoeder over en snijd in vierkanten.

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker