Stappenplan
-
Kook de eieren in 7 minuten tot halfzacht.
-
Pers of snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
-
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook met de sjalot op laag vuur.
-
Snijd het eekhoorntjesbrood in de lengte in plakken van ca. 0,5 cm dik en voeg toe aan de wok. Snijd de tofu in blokjes en bak ook deze 3 minuten mee.
-
Voeg 500 ml water toe aan de pan en breng aan de kook. Roer de kombu, misopasta, mirin en groentebouillonpoeder erdoor. Laat voor 5 minuten op laag vuur koken.
-
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Snijd de paksoi in grove stukken van circa 3 cm en de bosui in dunne ringetjes.
-
Giet de noodles af en voeg deze toe aan de bouillon. Voeg ook de paksoi toe en meng door.
-
Verdeel de noodlesoep over kommen. Pel de eieren en snijd ze door de helft. Verdeel over de kommen. Garneer de ramen met sesamolie en sojasaus.
Meld je aan en praat mee