Stappenplan
-
Kook de eieren in 7 minuten tot halfzacht.
-
Pers of snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.
-
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook met de sjalot op laag vuur.
-
Snijd het eekhoorntjesbrood in de lengte in plakken van ca. 0,5 cm dik en voeg toe aan de wok. Snijd de tofu in blokjes en bak ook deze 3 minuten mee.
-
Voeg 500 ml water toe aan de pan en breng aan de kook. Roer de kombu, misopasta, mirin en groentebouillonpoeder erdoor. Laat voor 5 minuten op laag vuur koken.
-
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Snijd de paksoi in grove stukken van circa 3 cm en de bosui in dunne ringetjes.
-
Giet de noodles af en voeg deze toe aan de bouillon. Voeg ook de paksoi toe en meng door.
-
Verdeel de noodlesoep over kommen. Pel de eieren en snijd ze door de helft. Verdeel over de kommen. Garneer de ramen met sesamolie en sojasaus.
0 reacties