Snijd de radijsjes van het loof en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in plakjes en de bosuien in ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de bosuien en knoflook. Voeg driekwart van de radijsjes toe en bak kort mee. Blus af met de witte wijn en bouillon en laat koken tot de radijsjes gaar zijn. Pureer de soep en voeg beetje bij beetje het loof toe. Breng de soep opnieuw aan de kook. Serveer de soep met de plakjes radijs en garneer met tuinkers.
Radijssoep met tuinkers
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Miljuschka Witzenhausen
Ingredienten
4
Personen
Soep van radijsjes en radijzenloof
- 2 bosjes radijs
- 1 bosje bosuien
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- 100 ml witte wijn
- 400 ml kippenbouillon
- 1 bakje tuinkers
Bereidingswijze
20 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen