De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Radijssoep met tuinkers

Snijd de radijsjes van het loof en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in plakjes en de bosuien in ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de bosuien en knoflook. Voeg driekwart van de radijsjes toe en bak kort mee.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Radijssoep met tuinkers

Bereidingswijze

Snijd de radijsjes van het loof en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in plakjes en de bosuien in ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de bosuien en knoflook. Voeg driekwart van de radijsjes toe en bak kort mee. Blus af met de witte wijn en bouillon en laat koken tot de radijsjes gaar zijn. Pureer de soep en voeg beetje bij beetje het loof toe. Breng de soep opnieuw aan de kook. Serveer de soep met de plakjes radijs en garneer met tuinkers.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.