De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

radijssoep met tuinkers

Snijd de radijsjes van het loof en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in plakjes en de bosuien in ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de bosuien en knoflook. Voeg driekwart van de radijsjes toe en bak kort mee.

20 min kooktijd
Radijssoep met tuinkers

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Snijd de radijsjes van het loof en houd het loof apart. Snijd de radijsjes in plakjes en de bosuien in ringetjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de bosuien en knoflook. Voeg driekwart van de radijsjes toe en bak kort mee. Blus af met de witte wijn en bouillon en laat koken tot de radijsjes gaar zijn. Pureer de soep en voeg beetje bij beetje het loof toe. Breng de soep opnieuw aan de kook. Serveer de soep met de plakjes radijs en garneer met tuinkers.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker