Stap 1
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Stap 2
Rasp de schil van twee sinaasappels. Smelt de boter. Schenk de boter in een kom en voeg de eieren, sinaasappelrasp en het sap van twee sinaasappels, suiker en de bloem toe. Meng tot een egaal beslag.
Stap 3
Bekleed de bakplaat met opstaande rand met bakpapier en schenk het beslag erop. Bak het biscuit in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Stap 4
Rooster in een droge koekenpan de kokosrasp in circa 3 minuten goudbruin.
Stap 5
Leg een schone theedoek op het aanrecht. Leg een vel bakpapier over het biscuit zodat je het goed kunt omdraaien. Keer de bakplaat met het biscuit om op de theedoek.
Verwarm de sinaasappelmarmelade met een scheutje water in een pan. Smeer het biscuit in met de marmelade.
Stap 6
Bestrooi de biscuit met een beetje kokosrasp en rol op. Bestrooi de biscuitrol met de rest van de kokos. Snijd de overgebleven sinaasappel met schil in plakjes. Snijd de plakjes aan een kant tot halverwege in en zet deze vast op de biscuitrol. Garneer met de muntblaadjes.
Benieuwd naar andere recepten uit Rudolph's Bakery: Jonge Bakkers? Bekijk ze hier allemaal >
0 reacties