Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de
verpakking.
Pel snipper de ui.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in
kleine stukjes. Schil en snijd de gember fijn.
Snijd de kip in stukjes. Verhit een scheut olie in
een wok en roerbak de kip in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de kip
met een beetje zout en versgemalen peper en haal de kip uit de wok. Maak de wok
schoon met keukenpapier en verhit er opnieuw een scheut olie in.
Roerbak de cherrytomaatjes tot het velletje open
knapt. Voeg de cashewnoten toe en roerbak circa 3 minuten mee. Voeg de ui,
peper en gember toe en roer goed door. Knip de Crazy Pea af en voeg ze met de
kip toe aan de wok en roerbak nog circa 4 minuten tot de Crazy Pea begint te
slinken. Breng op smaak met een beetje zout.
Schil en snijd de mango van de pit af in partjes.
Verdeel de rijst en de roerbakschotel over borden en steek de mango ertussen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
pittige roerbakschotel
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties