Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de
verpakking.
Pel snipper de ui.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in
kleine stukjes. Schil en snijd de gember fijn.
Snijd de kip in stukjes. Verhit een scheut olie in
een wok en roerbak de kip in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de kip
met een beetje zout en versgemalen peper en haal de kip uit de wok. Maak de wok
schoon met keukenpapier en verhit er opnieuw een scheut olie in.
Roerbak de cherrytomaatjes tot het velletje open
knapt. Voeg de cashewnoten toe en roerbak circa 3 minuten mee. Voeg de ui,
peper en gember toe en roer goed door. Knip de Crazy Pea af en voeg ze met de
kip toe aan de wok en roerbak nog circa 4 minuten tot de Crazy Pea begint te
slinken. Breng op smaak met een beetje zout.
Schil en snijd de mango van de pit af in partjes.
Verdeel de rijst en de roerbakschotel over borden en steek de mango ertussen.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties