De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pitabroodjes

Los het gist en de suiker op in warm water en laat circa 10 minuten weken. Meng de bloem met het zout en maak er een kuiltje in. Meng beetje bij beetje het water erdoor. Kneed tot een samenhangend deeg en laat circa 10 minuten rijzen. Verwarm de oven en een bakplaat zo heet mogelijk, liefst 275 ºC. Verdeel het deeg in 15 bolletjes en laat ze onder een schone theedoek circa 10 minuten rijzen. Rol een deegbolletje zo dun mogelijk uit. Leg op de hete bakplaat in de oven, laat in circa 2 min opbollen en lichtbruin worden en haal het broodje uit de oven. Herhaal dit tot alle bolletjes gebakken zijn.

Direct naar recept
Pitabroodjes

Bereidingswijze

Los het gist en de suiker op in warm water en laat circa 10 minuten weken. Meng de bloem met het zout en maak er een kuiltje in. Meng beetje bij beetje het water erdoor. Kneed tot een samenhangend deeg en laat circa 10 minuten rijzen. Verwarm de oven en een bakplaat zo heet mogelijk, liefst 275 ºC. Verdeel het deeg in 15 bolletjes en laat ze onder een schone theedoek circa 10 minuten rijzen. Rol een deegbolletje zo dun mogelijk uit. Leg op de hete bakplaat in de oven, laat in circa 2 min opbollen en lichtbruin worden en haal het broodje uit de oven. Herhaal dit tot alle bolletjes gebakken zijn.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.