De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pistache-dadelballetjes

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pistache-dadelballetjes

Bereidingswijze

Ontpit de dadels en mix ze samen met de walnoten, 4 eetlepels heet water en chocolade tot een pasta. Meng met chiazaad en lijnzaad. Hak de pistachenoten grof. Rol tot balletjes en laat circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Rol de balletjes door de pistachenoten.

Tip: De pistache-dadelballetjes zijn circa 3 dagen te bewaren in een afgesloten bak.


Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.