Tip: De pistache-dadelballetjes zijn circa 3 dagen te bewaren in een afgesloten bak.
Pistache-dadelballetjes
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Ontpit de dadels en mix ze samen met de walnoten, 4 eetlepels heet water en chocolade tot een pasta. Meng met chiazaad en lijnzaad.
Hak de pistachenoten grof. Rol tot balletjes en laat circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Rol de balletjes door de pistachenoten.
Tip: De pistache-dadelballetjes zijn circa 3 dagen te bewaren in een afgesloten bak.
Tip: De pistache-dadelballetjes zijn circa 3 dagen te bewaren in een afgesloten bak.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties