De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pistache-affogato

Zin in een toetje, maar iets minder zin om lang in de keuken te staan? Pistache-affogato is hét recept voor jou. 

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
pistache affogato

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Affogato is niet voor niets een regelrechte klassieker. Het is zó lekker in z'n eenvoud. Deze variant met pistache is net een beetje specialer. Zeker het proberen waard."

Bereidingswijze

Pistache-affogato

  1. Hak de pistachenoten grof.

  2. Besmeer de binnenkant van de cappuccinokoppen met de pistachecreme.

  3. Verdeel daarna het pistache-ijs met een lepel langs de binnenkant van het kopje. 

  4. Smeer het ijs in een kransvorm af aan de randen van de kopjes. Laat het midden van het kopje open voor de espresso.

  5. Giet er de espressoshots in het midden in en serveer direct.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.