De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)

Breng het sinaasappelsap aan de kook. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees in de sinaasappelsap. Kneus de peperkorrels en voeg toe aan het sinaasappelsap en kook circa 3 minuten mee. Zeef het sap en verwarm nogmaals. Zet het vuur laag en leg de zwaardvisfilets erin. Pocheer de zwaardvis in circa 12 minuten gaar.

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)

Bereidingswijze

Gepocheerde zwaardvis
Breng het sinaasappelsap aan de kook. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees in de sinaasappelsap. Kneus de peperkorrels en voeg toe aan het sinaasappelsap en kook circa 3 minuten mee. Zeef het sap en verwarm nogmaals. Zet het vuur laag en leg de zwaardvisfilets erin. Pocheer de zwaardvis in circa 12 minuten gaar.

Spaghetti met gegrilde groentesaus
Verwarm de grill van de oven voor op de hoogste stand. Snijd alle groente in dunne plakjes en besprenkel met olijfolie. Gril alle groente in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en plet de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de knoflook circa 2 minuten en voeg de gepelde tomaten toe. Prak met een vork de tomaten fijn. Voeg de gegrilde groente toe aan de saus en meng goed door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Giet de spaghetti af en meng met de saus. Pluk en snijd de kruiden fijn en roer door de pasta.

Serveer de spaghetti met de gegrilde groentesaus en de gepocheerde vis los van elkaar.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.