De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pepersteakwok met krieltjes, groenten en zwartepepersaus

Breng alle ingrediënten behalve het aardappelzetmeel aan de kook en laat circa 2 minuten inkoken. Meng het aardappelzetmeel met wat water tot een papje en bind hiermee de kokende saus tot hij de dikte van yoghurt heeft.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pepersteakwok met krieltjes, groenten en zwartepepersaus

Bereidingswijze

Bestel het boek Wokking Lekker hier voor €16,50.

 

Zwartepepersaus

Breng alle ingrediënten behalve het aardappelzetmeel aan de kook en laat circa 2 minuten inkoken. Meng het aardappelzetmeel met wat water tot een papje en bind hiermee de kokende saus tot hij de dikte van yoghurt heeft.

 

Pepersteakwok

Breng een pan met water aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en laat uitwasemen. 

Snijd de kogelbiefstuk in reepjes. Halveer de krieltjes. Pel de rode uien en snijd de partjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten een snijd de paprika in blokjes. Snijd de paksoi in stukjes; houd het witte en groene deel apart.

Verhit een wok op hoog vuur en bak de reepjes biefstuk in circa 2 minuten rose. Schep ze uit de pan.

Wok de voorgekookte krieltjes met de uien en de paprika circa 3 minuten. Voeg de witte stukjes paksoi en de broccoli toe en wok 2 minuten mee. Voeg de biefstuk en als laatste het groen van de paksoi toe en warm kort door. 

Blus het gerecht af met de zwartepepersaus.

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.