Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Stoof de spinazie circa 2 minuten in een droge pan. Schep indien nodig in een zeef, laat circa 2 minuten uitlekken en hak de spinazie fijn. Pel en hak de knoflook grof. Verhit olijfolie in de pan. Fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de gesneden spinazie toe en roer goed door. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg toe aan de pan. Smelt de kaas al roerend in circa 2 minuten.
Rooster de pijnboompitten goudbruin. Voeg de pijnboompitten toe aan de pan. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door. Schep de crème fraîche erbij en eventueel een scheutje melk voor de smeuïgheid. Breng op smaak met peper. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
Salade
Schaaf de venkelknollen op de mandoline in dunne plakken. Druppel er azijn en olijfolie over en breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.
Meld je aan en praat mee