Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Penne met paprika en geitenkaas

  • zout
  • 400 g penne
  • pijnboompitten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 2 gele paprika's
  • olijfolie
  • versgemalen peper
  • 125 g verse geitenkaas
  • 1 bosje basilicum

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Breng een pan met water en zout op hoog vuur aan de kook en kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de paprika's toe, bak tot ze zacht zijn en breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de geitenkaas over de warme penne en verdeel het over borden. Schep de paprika erop en garneer met basilicumblaadjes en pijnboompitten.

Geef je waardering

44
Penne met paprika en geitenkaas