De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Penne met paprika en geitenkaas

Breng een pan met water en zout op hoog vuur aan de kook en kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Penne met paprika en geitenkaas

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout op hoog vuur aan de kook en kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de paprika's toe, bak tot ze zacht zijn en breng op smaak met zout en peper. Verkruimel de geitenkaas over de warme penne en verdeel het over borden. Schep de paprika erop en garneer met basilicumblaadjes en pijnboompitten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.