De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen

Deze supersnelle pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen tover je in een handomdraai op tafel. Snel maken, dus!
45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

"Italië is beroemd om zijn pasta's, en deze moet je zeker eens proberen te maken."

Bereidingswijze

Pasta met pompoen, zalm en paddenstoelen

  1. Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Schil en halveer de pompoen. Verwijder de pitten en snijd de pompoen in blokjes. Blancheer de pompoen circa 5 minuten in ruim kokend water met een beetje zout. Giet af en laat droog stomen.

  3. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook.

  4. Snijd de paddenstoelen fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en paddenstoelen circa 3 minuten. Ris de tijm en voeg samen met de helft van de anijszaadjes toe aan de pan. Hak de peterselie en voeg toe. Voeg de pompoen en melk toe en stoof circa 5 minuten.

  5. Giet de pasta af en voeg toe. Laat circa 5 minuten pruttelen.

  6. Snijd de kruiden fijn. Snijd de zalm in blokjes. Meng de zalm met een scheutje olijfolie en de kruiden. Voeg de andere helft van de anijszaadjes toe. Verwarm een pan en bak de zalm circa 2 minuten op hoog vuur.

  7. Schep de pasta op borden en verdeel de zalm erover.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.