De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pecansnack

60 min kooktijd
Pecansnack

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Week de noten circa 30 minuten in koud water. Verwarm de oven voor op 170 ºC. Laat de noten op een zeef uitlekken en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng chilipoeder, zout en suiker erdoor en rooster de noten circa 30 minuten in de oven. Laat ze afkoelen en meng de cranberries en chocolade erdoor.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

al heel vaak gemaakt
dorien burgers
22-12-2023

Ook lekker