De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Peach cobbler

x

90 MIN
Peach cobbler
Miljuschka Witzenhausen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ᵒC. Halveer de perziken en snijd de pit eruit. Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit. Meng de perziken met het vruchtvlees van de passievruchten, suiker, maïszetmeel, kaneel, nootmuskaat, sap van de limoen en de rasp van de sinaasappelschil. Bak de perziken circa 12 minuten in de oven.

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng voor het deeg de bloem, vanillemerg, suiker, bakpoeder, een snufje zout en de pijnboompitten door elkaar. Snijd de boter in stukjes en kneed kort door het deeg zodat het een kruimelig geheel wordt. Voeg de melk toe en meng het geheel zonder het te kneden door elkaar. Verdeel het deeg over de perziken en bak het geheel in de oven in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Bestuif de peach cobbler met poedersuiker en een beetje kaneelpoeder. Geef er geklopte slagroom bij.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker