Eiwitschuim
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Mix in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje drie vierde van de suiker toe. Mix de azijn, maïzena en kerrie erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakblik in de vorm van de kom. Laat het schuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen.
Kokosroom
Klop de room met de kokosmelk en de suiker stijf.
Garnering
Maak het fruit schoon en snijd in stukjes. Rooster in een droge pan de kokos in circa 4 minuten goudbruin. Serveer het fruit en de physalis op de pavlova en bestrooi met kokosrasp.
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Mix in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje drie vierde van de suiker toe. Mix de azijn, maïzena en kerrie erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakblik in de vorm van de kom. Laat het schuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen.
0 reacties