De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pavlova tropical

Verwarm de oven voor op 120 ºC. Mix in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje drie vierde van de suiker toe. Mix de azijn, maïzena en kerrie erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakblik in de vorm van de kom. Laat het schuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen.

15 MIN
Pavlova tropical

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Eiwitschuim
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Mix in een kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje drie vierde van de suiker toe. Mix de azijn, maïzena en kerrie erdoor. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakblik in de vorm van de kom. Laat het schuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen.

Kokosroom
Klop de room met de kokosmelk en de suiker stijf.

Garnering
Maak het fruit schoon en snijd in stukjes. Rooster in een droge pan de kokos in circa 4 minuten goudbruin. Serveer het fruit en de physalis op de pavlova en bestrooi met kokosrasp.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker