Pastasalade met gerookte zalm

32
Makkelijk
Pastasalade met gerookte zalm

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Breng een pan met water en zout aan de kook. Kook de pasta beetgaar en spoel koud. Laat de pasta goed uitlekken. Snijd de peulen in ragfijne reepjes en kook de peultjes beetgaar. Halveer de radijsjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de helft van de zalm in dunne reepjes en de andere helft in brede repen. Meng de pasta met de peulen, radijsjes, pijnboompitten, peper en de dunne reepjes zalm. Snijd de basilicum in reepjes, meng met de yohurt en olie en breng op smaak met zout en peper. Maak de salade aan met de dressing, verdeel de salade over borden en steek de brede repen zalm ertussen.

Ingredienten

4
Personen

Salade

  • zout
  • 250 g vlinderpasta
  • 150 g peulen
  • 1 bosje radijs
  • 50 g pijnboompitten
  • 200 g gerookte zalm
  • versgemalen peper

Dressing

  • 1 bosje basilicum
  • 100 ml yoghurt
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
Pastasalade met gerookte zalm
Geef je waardering
32