De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pasta met pesto-parmahamkip

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pasta met pesto-parmahamkip

Bereidingswijze

Pasta

  • Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • Pel en snipper de ui.
  • Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes.
  • Verdeel de cherrytomaten, ui, knoflook en de zwarte olijven over een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en de balsamicoazijn. Hussel alles goed door en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Pof de cherrytomaten circa 15 minuten in de oven.
  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Hak de spinazie grof.
  • Rasp de Parmezaanse kaas.
  • Roer de gepofte cherrytomaten, Parmezaanse kaas en de spinazie door de pasta.
Pesto-parmahamkip
  • Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Snijd de kipfilet in gelijke dikke repen. Meng de kipfilet in een kom met de pesto en bestrooi met een beetje versgemalen peper.
  • Leg de plakken parmaham uit op het aanrecht en rol de repen kipfilet erin op.
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kip rondom in circa 8 minuten krokant en gaar.

Serveren

  • Verdeel de pasta over borden. Leg de kip erbovenop.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.