De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pasta carbonara met een twist

Kook de spaghettini volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de spekreepjes circa 8 minuten tot ze krokant beginnen te worden. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Bak de sjalot en knoflook kort met de spekjes mee. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in partjes. Voeg de radijsjes toe aan de spekjes en bak circa 3 minuten mee. Meng de eieren met de kaas (voeg eventueel water toe als het eimengsel te dik is). Roer de pasta en vervolgens het eimengsel door de pan met spekjes en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de Crazy Pea af en meng door de pasta carbonara.

25 min kooktijd
Pasta carbonara met een twist

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de spaghettini volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de spekreepjes circa 8 minuten tot ze krokant beginnen te worden. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Bak de sjalot en knoflook kort met de spekjes mee. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in partjes. Voeg de radijsjes toe aan de spekjes en bak circa 3 minuten mee. Meng de eieren met de kaas (voeg eventueel water toe als het eimengsel te dik is). Roer de pasta en vervolgens het eimengsel door de pan met spekjes en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de Crazy Pea af en meng door de pasta carbonara.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker