De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pain de Gênes (Amandelcake)

40 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pain de Gênes (Amandelcake)

Bereidingswijze

Vet de taartvorm goed in. Verwarm de oven op 160°C. Meng de poedersuiker met de boter tot een glad beslag. Voeg de amandelpoeder toe en meng goed door. Voeg de likeur en vervolgens de eieren één voor één toe. Meng elke keer goed door. Spatel de bloem erdoor. Giet het beslag in de taartvorm en bak in circa 55 minuten tot de cake goudbruin en gaar is.

Laat afkoelen en bestrooi de cake met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.