De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pain de gênes (amandelcake)

40 min voorbereidingstijd
60 min kooktijd
Pain de Gênes (Amandelcake)

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Vet de taartvorm goed in. Verwarm de oven op 160°C. Meng de poedersuiker met de boter tot een glad beslag. Voeg de amandelpoeder toe en meng goed door. Voeg de likeur en vervolgens de eieren één voor één toe. Meng elke keer goed door. Spatel de bloem erdoor. Giet het beslag in de taartvorm en bak in circa 55 minuten tot de cake goudbruin en gaar is.

Laat afkoelen en bestrooi de cake met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker